fbpx
Select all categories
{{ channel.title }}

Menu

Uit de branche

Soigneur Tekst Soigneur Gepubliceerd 05 June 2013

_MG_8600

Naam: Marit Huisman • Leeftijd: 24 • Beroep: Medewerker marketing & communicatie en management support Team Argos-Shimano

Reed een aantal jaar op internationaal niveau voor de UCIteams Leontien.nl en Vrienden van het Platteland. Nam in die hoedanigheid deel aan verschillende EK’s, grote rondes en de Giro Donne. Rijdt thans een paar keer in de week met vrienden. Gewoon ontspannen en gezellig, totdat er een finale gereden wordt… Wist als junior uit de nationale selectie haar ouders te overtuigen een nieuwe fiets voor haar aan te schaffen. Eindigde bij Johan Imming in Egmond Binnen voor een fiets op maat. Reed nimmer, zelfs niet tijdens haar gesponsorde hoogtijdagen, op een fijnere fiets.

Fiets: Imming frame met Ksyrium wielen, afgemonteerd met Campagnolo junioren verzet (52 x 16).


_MG_9349

Naam: Carola Noordermeer • Leeftijd: 32 Beroep: Marketing & Communicatie bij Cube Bikes

Ontdekte de racefiets een aantal jaar geleden bij toeval. Was als fanatiek mountainbiker op zoek naar een alternatief voor in de polder. Rijdt sindsdien minimaal eenmaal in de week haar kilometers en liefst ieder jaar ook een aantal toertochten. Viel als een blok voor de fiets omdat hij zo lekker rijdt. Heeft dankzij de sportieve geometrie, waarop het ook goed toeren is, nooit een centje pijn. Prettig, want fietsen moet vooral leuk zijn. Is stiekem ook erg blij met de kleur.

Fiets: Cube Agree SL met DT Swiss wielset, afgemonteerd met Shimano Ultegra.


_MG_7457

Naam: Anuschka van Nevel • Leeftijd: 26 Beroep: Accountmanager bij Eddy Merckx Cycles

Viel voor het fietsen in de fietsenwinkel van haar ex-vriend. Fietst inmiddels alweer zeven jaar, waarvan de laatste drie veel toertochten. Rijdt op donderdagavonden met damesteam ‘De Fietsvedetjes’ en op zondagochtend met vrienden. Ziet fietsen als een levensstijl. Had het geluk dat de fiets onder de secundaire arbeidsvoorwaarden viel. Is, zoals te verwachten, bijzonder verheugd met de stijfheid van het frame en de comfortabele geometrie. En, niet onbelangrijk, de mate waarin de fiets zich laat combineren met kekke outfits.

Fiets: EFX 3 Eddy Merckx, FFWD4 voorwiel, FFWD6 achterwiel, Ultegra Compact, Prologo Kappa Evo Dea zadel, 3T Palladio Pro zadelpen, 3T Ergonova Pro stuur en 3T ARX Pro 6 stuurpen.


_MG_8035

Naam: Anneloes Kokhuis • Leeftijd: 31 Beroep: Manager Marketing & Sponsoring KNWU

Groeide op met een fietsende vader, maar stapte desondanks pas vijf jaar geleden zelf op. Probeert tegenwoordig drie maal in de week te fietsen en is bij slecht weer op de Tacx te vinden. Hoewel bloedfanatiek en werkzaam voor de bond, is het van een echte wedstrijd vooralsnog niet gekomen. Koos bewust voor een triple in verband met deelname aan Alpe d’HuZes. Hoewel de fiets eigenlijk net te groot is, is de emotionele band inmiddels zodanig dat ze er geen afstand van wil doen.

Fiets: Willier Izoard met Easton wielen, afgemonteerd met Shimano Ultegra Triple groep.

 

Gerelateerd bericht

Ten Years of Innovation

In 2010, Euskaltel became one of the very first teams in the Tour de France to employ electronic shifting. The year before, Shimano had released ...