Kanalen

Selecteer alle kanalen
{{ channel.title }}

Menu

nl

Over Soigneur

Soigneur Tekst Soigneur Gepubliceerd 01 maart 2011

Soigneur is een platform met liefde voor fietsen. Een combinatie van magazine, websites en social media. Het platform biedt een gevarieerde selectie van achtergrondverhalen, analyses, interviews, fotoreportages, columns, infographics en poëzie van gerenommeerde internationale auteurs, fotografen en ontwerpers. Soigneur verhaalt over het verleden, het nu en de toekomst.


FREQUENTIE
Soigneur magazine verschijnt twee keer per jaar, in mei en oktober. Daarnaast is Soigneur een actief online platform bestaande uit de volgende kanalen; deze website, Exposure site, Facebook en Instagram.

WEBSHOP
Soigneur ontwerpt fietskleding en -accessoires die je kunt bestellen via onze webshop. Daar zijn ook Soigneur’s eerdere Nederlandse en Engelse edities te vinden plus speciale aanbiedingen.

UITGEVER
Soigneur is een onafhankelijke uitgave van Soigneur BV, in samenwerking met Tot en met ontwerpen. Wij werken aan een nieuwe vorm van uitgeven; een toekomstgericht model in nauwe samenwerking met onze partners.

TEAM
Martijn Boot – Hoofdredactie
Vincent Luyendijk – Hoofdredactie en partnerships
Martijn van Egmond – Art direction
Jeroen Boot – Art direction en partnerships
Frank Kwanten – Partnerships
Mirko Meerwaldt – Art/design
Roebijn Schijf – Digital content / distributie

Vragen of tips voor de redactie van Soigneur? Stuur ons dan een berichtje via: redactie@soigneur.nl


Iedere laatste vrijdag van de maand versturen wij een mail waarin een selectie van nieuw gepubliceerde online verhalen staan. Schrijf je hier in om deze te ontvangen.

Vragen over je abonnement? Mail graag naar klantenservice@aboland.nl

Partnerships
Meer informative over onze Pedal Powered partnerships vind je hier.

Gerelateerd bericht

Soigneur Cycling Journal 16

Soigneur Cycling Journal 16 was published in November 2016 and distributed worldwide. The cover shot is by Michael Blann and features the Passo ...