fbpx
Select all categories
{{ channel.title }}

Menu

Nieuwe koers

Soigneur Tekst Soigneur Gepubliceerd 06 March 2010

Sinds 2012 viert Soigneur de liefde voor racefietsen. Zowel online als in print verhaalt Soigneur over fietscultuur met de beste fotografie en fijne verhalen uit binnen- en buitenland. Dat blijft zo, en toch gaat er het een en ander veranderen.

Soigneur in het Engels
Afgelopen december lanceerden wij een eerste internationale editie, met hierin gebundeld het beste van de eerste 14 Nederlandse edities. Dit is wereldwijd erg goed ontvangen, daar zijn we trots op. En daar willen we op voortbouwen. Vanaf 2016 gaat Soigneur de liefde voor racefietsen dan ook blijvend delen met de rest van de wereld.

Soigneur gaat definitief internationaal! Dat betekent dat vanaf nu Soigneur volledig in het Engels zal verschijnen. Engelstalig en wereldwijd verkrijgbaar – van Oostenrijk tot Australië – in de mooiste fiets- en boekenwinkels per land.

9789492175045.PT04

Volgende editie: mei 2016
Soigneur komt vanaf nu twee keer per jaar uit. Eind mei 2016 wordt Soigneur Cycling Journal #15 gepubliceerd. Bestaande abonnees krijgen deze uiteraard op de deurmat. Editie 16 verschijnt in november.

Extra dik
De nieuwe Soigneur wordt extra dik. Elke komende editie bevat meer dan 200 pagina’s aan wielerverhalen en -fotografie. Dat is in elk geval al 25% meer dan een gebruikelijke editie. De losse verkoopprijs van Soigneur wordt EUR 16,50.

Soigneur blijft vanzelfsprekend verkrijgbaar in alle bekende verkooppunten in Nederland. Dit wordt nu aangevuld met een groeiend aantal verkooppunten in de rest van de wereld.

Nederlandstalige verhalen
Uiteraard is onze Nederlandse achterban heel belangrijk voor ons. We zullen als aanvulling op onze magazines via de website en andere online kanalen unieke Nederlandstalige verhalen blijven maken. Soms voor iedereen toegankelijk, soms speciaal voor abonnees.

time trail

Bestaande abonnementen
Bestaande abonnees ontvangen uiteraard de resterende nummers binnen het huidige jaarabonnement. Heeft een abonnee bijvoorbeeld nog drie nummers tegoed dan zijn dat #15, #16 in 2016 en # 17 begin 2017. Aan het einde van deze periode wordt het abonnement automatisch omgezet. Abonnementhouders hebben hierover apart bericht ontvangen.

Nieuwe abonnementen
Nieuwe abonnees bieden wij een jaarabonnement à € 30,-. Daarvoor ontvang je twee keer Soigneur Cycling Journal en een Soigneur Col (t.w.v. 15 euro). Trek je liever onze koerstrui aan, dan is er optie B: twee keer Soigneur Cycling Journal inclusief de koerstrui Grandeur voor € 80,- ( i.p.v. € 95,-). Uiteraard geldt in beide gevallen dat de verzendkosten inclusief zijn.

Het is vooralsnog alleen mogelijk in Nederland een abonnement af te sluiten.

Vragen en opmerkingen
Voor vragen of opmerkingen over deze vernieuwingen, stuur ons een bericht.

– Mail vragen over abonnementen graag aan klantenservice@aboland.nl.
– Voor vragen over Soigneur Cycling Journal mail je met klantenservice@soigneur.nl.
– Winkelpunten van Soigneur kunnen terecht bij winkels@soigneur.nl.

Verdere groei
We zijn ervan overtuigd dat deze stap er voor zal zorgen dat we met Soigneur nog mooiere verhalen en fotoseries kunnen brengen. Met een nog groter publiek én toegang tot nog meer kwalitatieve journalisten en fotografen werken wij continu aan ons doel; het mooiste cycling journal maken dat er is.

Het Soigneur team