fbpx
Select all categories
{{ channel.title }}

Menu

Maserati x Dutch Cycling

Soigneur Tekst Soigneur Gepubliceerd 01 September 2015

Het Italiaanse automerk Maserati steunt in navolging van het Verenigd Koninkrijk ook in Nederland de actieve fietser. Met de entree in het actieve fietsen erkent het snel groeiende luxe automerk de trend van ‘fietsen als nieuwe golf’. Op deze pagina een serie impressies van alle events waar Maserati de Nederlandse wielrenner ontmoet in 2015.

V. Zuidas Ride
17-09-2015

Op donderdag 17 september reden we met Maserati en Soigneur een mooie rit dwars door het Groene Hart en langs de Vecht. Vertrek vanaf de Zuidas in Amsterdam, tussenbestemming Louwman Exclusive en daarna weer terug naar Amsterdam. Een impressie van de avond is te vinden in de header.

17-09-2015 Maserati Zuid As Ride foto : Wouter Roosenboom (wouterroosenboom.nl )
17-09-2015 Maserati Zuid As Ride
foto : Wouter Roosenboom (wouterroosenboom.nl )


IV. Gerrie Knetemann Classic
13-09-2015

Op zondag 13 september werd de 10e editie van de Gerrie Knetemann Classic gereden. Maserati is hoofdsponsor van dit evenement. Ook Joop Zoetemelk en Hennie Kuiper waren aanwezig.

 

III. Arnhem Veenendaal Classic Business Ride
21-08-2015

21-08-2015 MASERATI Business Ride - Arnhem - Veenendaal photo: Wouter Roosenboom (wouterroosenboom.nl / procycleshots.com)
21-08-2015 MASERATI – bike-event Arnhem – Veenendaal photo: Wouter Roosenboom
(wouterroosenboom.nl / procycleshots.com)

Vrijdag 21 augustus vond vanuit Arnhem de business ride plaats ter ere van de Arnhem Veenendaal Classic. Op uitnodiging van Maserati verkende het gezelschap het parcours van de semi-klassieker. Een mooie dag voor de squadra Maserati.

 

II. Verkenning Tourstart Utrecht
20-07-2015

Maserati en Soigneur verkenden het parcours van de start van de Tour de France samen met een mooi gezelschap fietsers. Speciale gast was David Millar, voormalig proloogwinnaar. Millar – nog altijd uitermate goed gesoigneerd – leidde het pelotonnetje dwars door Het Groene Hart. 

 

I. Klimclassic, proudly presented by Maserati
14-05-2015

000261_maserati_klimclassic

Maserati is hoofdsponsor geworden van de Klimclassic. Soigneur werkt als creatieve partner samen aan de kennismaking van het automerk met fietsend Nederland. Later dit jaar zullen er meer activiteiten ontwikkeld worden om de actieve fietser in stijl te laten genieten van mooie fietservaringen.

Onlangs vond de 12e editie van de Klimclassic plaats. Op uitnodiging van Maserati reed een select gezelschap, namens het automerk, mee aan deze uitdagende tocht.

000058_maserati_klimclassic

In totaal 25 renners voor Team Maserati verzamelden zich voor de 110 kilometer op het uitdagende parcours met start en finish in Maastricht. In totaal reden meer dan 5.000 mensen mee met de Klimclassic.

Onderweg verzorgde Maserati een kop koffie voor alle deelnemers, voor een extra boost voor het tweede gedeelte van de Klimclassic.

Over Maserati & Dutch Cycling

Country manager Peter Denton kijkt uit naar het verdere contact met de actieve fietser: “Steeds meer mensen ontdekken de fiets en dromen van mooie belevenissen op prachtig vormgegeven tweewielers. Het is een eer om onderdeel van die belevenissen te zijn en we zijn blij dat we in het peloton zitten. We delen een passie voor details en luxe en tonen graag onze buitengewone Maserati Ghibli aan een groter publiek’. ”

Maserati X Soigneur

Soigneur is de creatieve partner van Maserati. Soigneur zal tijdens de wielerevenementen waar Maserati aanwezig is de professionele content verzorgen zodat deelnemers optimaal na kunnen genieten van hun prestatie.

Als je graag op de hoogte blijft van de activiteiten van Maserati, stuur dan een bericht aan maserati@soigneur.nl

Cycle Event Sponsorship logo

 

Gerelateerd bericht

Most Stylish Tour de France Team

Soigneur presents the most stylish Tour de France team. Nine riders and one team leader. A stylish rider is well groomed, shows an elegant style ...