Ga mee met Rapha

Rapha Continental Europe brengt de onontdekte, vergeten en verborgen fietsroutes van Europa in beeld in de videoserie Hidden Europe. In samenwerking met Soigneur vraagt Rapha jou naar de mooiste route door Nederland.

Soigneur ging mee met Rapha naar Bohemia. Het reisverslag hiervan vind je in Soigneur 02. Lees meer op de website van Rapha en bekijk het resultaat hieronder.

Voorwaarden

Rapha bepaalt in samenwerking met de redactie van Soigneur de beste inzending. Van de winnende route zal een Rapha movie worden gemaakt. De inzender gaat mee met de crew bij het maken van deze film. Suggesties die uit deze prijsvraag voorkomen, worden gepubliceerd op de Facebookpagina van Soigneur. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 

 

Inzendtermijn

Tot  eind december kon je jouw suggestie van een onontdekte route door Nederland toesturen. De inzendtermijn is op 31/12/2012 gesloten. We willen alle deelnemers bedanken voor de mooie inzendingen. We maken eind januari de winnaar bekend. Wellicht ga jij wel mee met Rapha tijdens het filmen van deze speciale route..

Over Soigneur

NIEUWSBRIEF


Please leave this field empty.